Razendsnelle glasvezelverbinding

Glasvezel is de snelste manier om informatie te transporteren. Sneller is echt niet mogelijk! Behalve haar revolutionaire snelheid biedt glasvezel nog méér voordelen.

Meer toepassingen tegelijkertijd

Glasvezel is extra interessant omdat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot maar liefst 10 Gbps. Deze eigenschap maakt glasvezel bijzonder geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Geen wachtrijen

Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Dyna-Tech garandeert standaard 99,7% uptime. Dat is nog eens soepel zaken doen…

Maximale veiligheid

Dankzij de doordachte architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Landelijk netwerk

Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u direct uitsluitsel over de mogelijkheden.