Breedband van ADSL tot gebundeld SDSL en VDSL

Wat onze breedbandverbindingen voor VoIP-telefonie, internet en andere VoIP-diensten met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen: tot maar liefst 99,9%. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze voortreffelijke service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hieronder ziet u een overzicht van de meest toegepaste verbindingen.

ADSL

ADSL is een technologie waarmee u uw bestaande telefoonlijnen kunt gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is onder meer afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijf en de wijkcentrale.

SDSL

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL bijzonder geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream. De maximaal haalbare snelheid hangt onder meer af van de afstand tussen uw bedrijf en de wijkcentrale.

Gebundeld SDSL

Staat uw bedrijf op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Maak dan gebruik van de gebundelde SDSL-verbindingen van Dyna-Tech: in dat geval benadert u de mogelijkheden van glasvezel héél dicht! Met gebundeld SDSL verzekert u zich van een breedbandverbinding met een capaciteit tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.

VDSL

VDSL is een technologie die gebruik maakt van een ‘very high bitrate’. De technologie is op steeds meer locaties leverbaar in Nederland. De lijn wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd. VDSL is beschikbaar tot een bandbreedte van 50 Mbps download en een maximum van 10 Mbps upload (onder meer afhankelijk van de afstand tussen de wijkcentrale en uw locatie).

FTTH

Nederland wordt steeds verder verglaasd. Is uw bedrijf gevestigd op een locatie waar FTTH (Fiber To The Home) beschikbaar is? Dan profiteert u van zeer hoge symmetrische bandbreedtes. FTTH wint snel terrein. U bent niet afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en kunt dus altijd de maximale bandbreedte halen. Dyna-Tech levert op dit moment tot 500 Mbps symmetrisch en wij houden in de toekomst uiteraard continu hogere bandbreedtes in de gaten.