Het uitgangspunt? Naadloze integratie

Soepele samenwerking

De services van MAX Mail werken naadloos samen met alle e-mailinfrastructuur onsite of in de cloud: Office 365, Google Apps, Exchange, Lotus Domino, GroupWise, Zimbra, qmail, postfix, sendmail en meer. Functies als Active Directory- of LDAP-synchronisatie maken deze simpele, naadloze integratie mogelijk.

Robuuste beveiliging en infrastructuur

Geen zorgen meer om beveiliging

MAX Mail gebruikt meerdere datacenters over de hele wereld om berichten te verwerken en op te slaan. Berichten worden binnen het archief versleuteld (via AES 256-bits-encryptie) en opgeslagen in een alleen-lezen, knoeibestendige indeling met checksum-technologie om de integriteit van de berichten te valideren. In de hele service worden veilige protocollen gebruikt, waaronder berichtbezorging op basis van geforceerde HTTPS, IMAPS en TLS.

Gevaardetectie

Met vooraanstaande virusbeveiliging

MailProtection voorziet u van een unieke combinatie technologieën. waarmee uw netwerk wordt beveiligd tegen virussen via e-mail. Dit omvat onder andere zero-hour antivirusbeveiliging, malwaredetectie op basis van virtualisatie en traditionele antivirus-engines op basis van signatures. Het resultaat? Een ongeëvenaarde beveiliging tegen malware. En alsof dat nog niet genoeg is, leveren we er ook een Service Level Agreement bij, die 100% gevaardetectie garandeert.

Spambescherming

Geeft junkmail geen kans

De krachtige functies voor gevaardetectie van MailProtection verhogen uw productiviteit en verlagen uw risico’s. Spamberichten, virussen en andere gevaren worden via e-mail geblokkeerd voordat ze het netwerk bereiken. Dit geldt ook voor opkomende gevaren. MAX gebruikt realtime-analyse van berichtbronnen om versturende servers dynamisch te evalueren. Deze functie werkt in combinatie met meerdere technologieën op basis van signatures en patroonherkenning om e-mails zorgvuldig te analyseren. Het resultaat? Een spamdetectiegarantie van meer dan 99%.

Voldoen aan compliance-vereisten

Zorg dat de klant zich aan de wet houdt

MailArchive helpt de enorme variëteit aan regels – van zowel de branche als de overheid – na te leven door inkomende, uitgaande en interne e-mailberichten op te slaan in een veilig, knoeibestendig, alleen-lezen archief. Via een aanpasbaar retentiebeleid kan een bericht worden bewaard zo lang als dat nodig is, terwijl de audit-trailfunctie ervoor zorgt dat u kunt bewijzen aan de geldende regels te hebben voldaan. Door al deze maatregelen is iedereen gedekt in het geval van een geschil.

Intellectueel eigendommen beschermen

Met cruciale informatie binnen handbereik

Organisaties verzamelen een aanzienlijke hoeveelheid intellectueel eigendom binnen hun oude interne, inkomende en uitgaande e-mails. Met MAX MailArchive wordt die informatie eenvoudig veiliggesteld met behulp van toepasselijke beheer- en traceermaatregelen voor toegang tot die berichten. In het geval van een geschil biedt de service een knoeibestendig verslag van wie wat en wanneer heeft gezegd. Daarnaast is er een functie voor wettelijke retentietermijn beschikbaar, waarmee bepaalde berichten voor onbepaalde retentie worden gemarkeerd. Zo kunt u zorgeloos en snel alle kwesties omtrent e-mail afhandelen.

Vraag nu gratis een proeflicentie van 30 dagen…

Proeflicentie aanvragen

Krijg betere controle

Schep orde in de chaos met eenvoudig e-mailbeheer

Continuïteit

Het hele jaar lang, dag en nacht toegang tot e-mail

U bent afhankelijk van e-mail. Alle uitval, of het nu gaat om een e-mailinfrastructuur onsite of in de cloud, kan u en de ondersteunende IT-organisatie opzadelen met een hoop kosten en ellende. Met ingebouwde mailcontinuïteit zorgt MAX MailProtection ervoor, dat u e-mailberichten voortdurend kunt openen en versturen, én erop kunt reageren, zelfs wanneer uw e-mailinfrastructuur offline is. Dit is automatisch, altijd beschikbaar en gebruiksvriendelijk. Daarnaast verschaft het u waardevolle zekerheid.

Mailinfrastructuur offloaden

Hoe groter het bedrijf, hoe meer e-mails

Het alsmaar uitdijende aantal e-mails weegt steeds zwaarder op de e-mailinfrastructuur van een organisatie. MAX MailArchive verlicht die druk door dure investeringen in hardware-upgrades te voorkomen of uit te stellen, en door de hoofdbrekens weg te nemen die betrouwbaar onderhoud van belangrijke e-mails met zich meebrengt.

Flexibel servicebeheer

Beheer de service eenvoudig … of stel deze eenmalig in

Er zijn veel keuzemogelijkheden voor het beheer van uw mailservice. De MAX Mail-services zijn eenvoudig te beheren vanuit een enkelvoudig en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Ze zijn echter ook te implementeren en te beheren vanaf het MAX RM-dashboard. Daarnaast kunt u profiteren van de webservice API, en de beveiliging van uw e-mails zelf eenvoudig beheren.

Vraag nu gratis een proeflicentie van 30 dagen…

Proeflicentie aanvragen

Gehoste afzonderlijke quarantaine van junkmail

Raak nooit een e-mail kwijt

MAX MailProtection bewaart opgespoorde spamberichten buiten het netwerk van het bedrijf in een gehoste quarantaine, waartoe gebruikers altijd toegang hebben. Gebruikers kunnen maximaal drie keer per dag ook een handig, automatisch verstuurd overzicht ontvangen van gevonden spamberichten. Naast elk bericht staat een link waarmee de gebruiker eventuele veilige berichten eenvoudig kan vrijgeven. Door de cloudgebaseerde quarantaine wordt het gebruik van bandbreedte verminderd en worden de risico’s voor het klantnetwerk beperkt.

Berichten tracken, vastleggen en zoeken

De status van e-mails in een oogopslag

Beheerders kunnen de leveringsstatus van een inkomend of uitgaand bericht makkelijk bepalen via de gebruiksvriendelijke tool voor het zoeken van berichten. Deze biedt volledige leveringslogboeken met gedetailleerde tracking-informatie, waaronder de specifieke reactie van de ontvangende mailserver. Mocht er onduidelijkheid zijn over wat er met een bepaald e-mailbericht is gebeurd, dan geeft MAX MailProtection een kant-en-klaar antwoord.

Importeren en exporteren

E-mails importeren en exporteren met gedetailleerde logboeken.

Met MailArchive hebt u het vermogen om een onbeperkt aantal bestaande berichten te importeren in één centraal archief. U kunt de import zelf beheren door bestanden te uploaden in PST, MBOX of EML-indeling, of wij doen dat. Berichten kunnen op ieder moment vanuit het archief worden geëxporteerd, compleet met gedetailleerde logboeken over de verplaatsing van berichten. Zo kunt u in de gaten houden wat er gebeurt en wanneer.

Intuïtief, webgebaseerd bedieningspaneel

Zoals altijd bij MAX maken wij het u makkelijk

Het webgebaseerde bedieningspaneel laat zowel beheerders als eindgebruikers de service zo eenvoudig mogelijk beheren. Via hiërarchische beheerfuncties kunnen beheerders snel configuratiewijzigingen doorvoeren. En eindgebruikers kunnen via één bedieningspaneel dat twaalf talen ondersteunt, makkelijk bij hun berichten in quarantaine, in de wachtrij en in het archief.