Hoe snel wilt u surfen?

Is sneller internet altijd beter? Hoeft niet. Het hangt af van wat u ermee wilt doen. Als u vooral wilt e-mailen en surfen op één computer of laptop, is 4 Mb/s internet eigenlijk al snel genoeg. Omdat onze snelheden beginnen bij 10 Mb/s is internet van Dyna-Tech standaard geschikt voor veeleisende internetters. Als u écht intensief internet, bijvoorbeeld op veel apparaten tegelijk, kan een hogere snelheid handig zijn…

Met 30 Mb/s internet van Dyna-Tech hebt u ruim voldoende snelheid in huis om vlot te e-mailen en te surfen. Ook het bekijken van video’s of het spelen van games is bij deze internetsnelheid geen probleem. Voordelig internet dus, zonder files op de digitale snelweg!
Wilt u op uw computer films streamen, terwijl u op uw laptop of tablet surft? Of speelt u graag de nieuwste online games? Dan is het slim om voor extra snelheid te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ons 50 Mb/s down en 5Mb/s up internet. Snel internet voor een eerlijke prijs.
Als meerdere gezinsleden tegelijk internetten, zou een snelheidsboost wel handig zijn. Hoewel 50 Mb/s snel genoeg zou moeten zijn, kunt u ook kiezen voor glasvezel (indien op uw adres beschikbaar). Met glasvezel (‘fiber’) haalt u een snelheid van 100 Mb/s, zowel down als up. Dat is ook handig als u vaak grote bestanden downloadt, zoals films in HD-kwaliteit.

Internet van Dyna-Tech:

snel, betrouwbaar en voordelig

Wat verwacht u van uw internetverbinding? Als snel internet en een betrouwbaar netwerk hoog op uw verlanglijstje staan, is Internet van Dyna-Tech de beste keuze! Bovendien is Internet van Dyna-Tech ook nog eens erg voordelig en gemakkelijk te bestellen. Kies uw internetsnelheid en wij doen de rest!

Hoe snel is snel genoeg? Volgens deskundigen kunt u vanaf 4 Mb/s vlot surfen. Bij Dyna-Tech doen we daar een flinke schep bovenop. Met ons voordeligste internet haalt u namelijk tot 20 Mb/s down (en 1 Mb/s up); dat is ruim voldoende snelheid voor surfen, e-mailen en downloaden. Maar het kan nog veel sneller. Als glasvezel op uw adres leverbaar is, raast u tot 500 Mb/s (down én up) over de digitale snelweg!
Wij zijn partners van diverse providers en kiezen de beste oplossing voor u en uw locatie. Zodoende is het netwerk betrouwbaar en stabiel, ook als u voor glasvezel kiest. Wilt u met een gerust hart internetten? Onze internetbeveiliging voldoet aan hoge standaarden.
Het installeren van Internet van Dyna-Tech is eenvoudig. U sluit het door ons al geconfigureerde modem heel makkelijk zelf aan. Lukt het desondanks niet? Onze medewerkers helpen u graag. Nog eenvoudiger? Kies bij uw bestelling voor installatie door één van onze medewerkers aan huis.

ADSL tot VDSL

  • Hoge beschikbaarheidsgarantie en excellente service
  • ADSL bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream
  • SDSL bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream
  • Gebundeld SDSL met een capaciteit tot 20 Mbps
Meer informatie

Glasvezel

  • Door hoge snelheden up- en downstream zeer geschikt voor verschillende toepassingen
  • Geen wachtrijen
  • Maximale veiligheid door besloten netwerk
  • Landelijk netwerk
Meer informatie