Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (altijd de meest recente versie) kunt u vanaf uw PC of Mac of uw iOS-, Android- of Windows-apparaat gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen.

Vergroot uw naamsbekendheid

Geef uw zakelijke e-mailadres de naam van uw bedrijf en vergroot daarmee uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met aangepaste marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpprogramma’s voor teamwerk

Met 1 TB opslagruimte per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten uw bedrijf delen. Met HD-video met meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud en gedeelde agenda’s bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Met stapsgewijze instructies kunt u eenvoudig gebruikers instellen, en de services snel in gebruik nemen. Vanaf elke locatie hebt u toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum om alle services te beheren. In Office 365 hoeft u zich geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

Waar voor uw geld

U betaalt vooraf geen hoge kosten voor software, en de software is altijd up-to-date.

Ingebouwde beveiliging

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor naleving en privacy.

Altijd bij de hand

U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.